De HENDI Taartzaag is
ontworpen in samenwerking met wereldkampioen gebak Paweł Mieszała. Deze zaag is
een betrouwbare, nauwkeurige, hygiënische en zeer duurzame tool voor het
correct en nauwkeurig in de lengte snijden van taart. Bedoeld voor professionals
en minder ervaren patissiers, omdat het zeer eenvoudig te bedienen en schoon te
houden is.
Opvallend zwart
ontwerp: body gemaakt van hygiënisch geanodiseerd aluminium.
Roestvast stalen mes, het enige mes op de markt met een voedselcontact
certificaat, eenvoudig te verwijderen en vaatwasmachine bestendig - garandeert
een hoge werkhygiëne.
Voeten gemaakt van PTFE, voor comfortabel glijden op elk werkblad.
Zaagblad goed vastgedraaid en bevestigd op een gefreesd element – buigt en
draait niet tijdens het gebruik.
Bevestiging van het mes is aan beide zijden gelijk – de dop kan aan zowel de
linker- als de rechterkant worden bevestigd.
Uitgerust met een liniaal op het frame - voor het nauwkeurig afstellen van de
dikte van de lagen: van 1 cm tot 6 cm.
Voldoet aan de bakkerij standaard: 60 x 40 cm.
Mogelijkheid om een ronde cake nauwkeurig te snijden: van ø5 cm tot ø40 cm.
Lengte zaag: 57 cm, met gereguleerde hoogte volgens de maat.